PeristeriNews.gr
Οικονομία

Fraport: Είμαστε έτοιμοι για τη διαχείριση των 14 αεροδρομίων


Επιχειρησιακά έτοιμη να αναλάβει τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων δηλώνει η Fraport Greece, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της εταιρείας, Αλεξάντερ Ζίνελ, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Καβάλα.

«Η Fraport Greece είναι εδώ για να δημιουργήσει συνέργειες και συνεργασίες με την τοπική αυτοδιοίκηση» τόνισε μεταξύ άλλων και έθεσε ως στόχο την αύξηση της επιβατικής κίνησης, την ικανοποίηση των επιβατών και τη δημιουργία επιχειρηματικών ευκαιριών για την περιοχή.

«Πιστεύουμε πολύ στις προοπτικές ανάπτυξης του αεροδρομίου Καβάλας, καθώς και των άλλων αεροδρομίων» πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας πως «έχουμε συγκεκριμένα σχέδια για την αναβάθμιση του κάθε αεροδρομίου».

Ο Ζίνελ, κατά την επίσκεψή του στη μακεδονική πόλη, είχε εντατικές διαβουλεύσεις με διάφορους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι συζητήσεις, όπως επισημαίνει η Fraport, πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συνεργασίας, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να εκφράζουν την αισιοδοξία για την τουριστική και εμπορική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο στο 10,2%

Peristeri News

Πότε θα κλείσουν οι τράπεζες για το Πάσχα

Peristeri News

Φορολοταρία Μαρτίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment