PeristeriNews.gr
Οικονομία

Φορολοταρία Φεβρουαρίου 2023 – Δείτε εάν κερδίσατε


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, η Δημόσια Κλήρωση Φορολοταρία Φεβρουαρίου, της λοταρίας αποδείξεων, που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Έτσι, μέσω της ιστοσελίδας aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι φορολογούμενοι μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Δείτε εδώ τους αριθμούς που κερδίζουν

Μετά την είσοδο σε αυτήν θα πρέπει να πατήσουν «κλικ» στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Σημειώνεται, ότι οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Τα μηνιαία χρηματικά έπαθλα είναι έως 50.000 ευρώ και υπάρχει μια ετήσια κλήρωση όπου 12 τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν 100.000 ευρώ ο καθένας. Κάθε έτος διεξάγονται 12 κληρώσεις σε μηνιαία βάση και μία σε ετήσια.

Τα ποσά που μοιράζονται

Ένας από τους τυχερούς κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ, με τα έπαθλα να είναι κλιμακωτά.
Συγκεκριμένα, τα ποσά που κερδίζουν κάθε μήνα οι τυχεροί φορολογούμενοι είναι τα εξής:

– 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ
– 5 τυχεροί κερδίζουν 20.000 ευρώ ο καθένας
– 50 τυχεροί κερδίζουν 5.000 ευρώ ο καθένας
– 500 τυχεροί κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας

Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών (3) μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μείωση τιμών σε επτά κατηγορίες προϊόντων – Οι αυξήσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Peristeri News

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Leave a Comment