PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική επικράτηση του Ατρόμητου στο Αγρίνιο εναντίον του Παναιτωλικού


Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Kαραμάνης στο 40′.

Οι Κρις Κόουλμαν και Γκάμπριελ Σούρερ χρησιμοποίησαν πολλούς νεαρούς παίκτες με αρκετούς από αυτούς του Ατρομήτου όπως ο Τριμμάτης και ο Καραμάνης να ξεχωρίζουν.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση άνηκε στον Ατρόμητο, με τον Γκρατερόλ να μπλοκάρει σταθερά το σουτ του Γιουμπιτάνα.

Στο 28’, ο Βοΐλης έκανε το σουτ εντός περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα, ενώ στο 35’, η κεφαλιά του ίδιου παίκτη κατέληξε στα χέρια του Τσιντώτα.

Στο 40’, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, με τον Τριμάττη να κάνει ωραία ενέργεια και να βρίσκει στον Καραμάνη, ο οποίος με όμορφο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στο 51’, οι Αγρινιώτες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Ο Ντίας έκανε υπέροχη ενέργεια και σέντρα από τα αριστερά, με τον Καρέλη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας, αλλά το πλασέ που επιχείρησε εν κινήσει, πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Ο Έλληνας επιθετικός απείλησε και τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Τσιντώτα να διώχνει σταθερά. Στο 63’, ο Καρέλης έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια σημαντική ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες και το 1-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γκρατερόλ, Λαζαρίδης, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Κοντούρης, Τσιγγάρας, Νικολάου, Στάγιτς, Χατζηθεοδωρίδης, Μπελεβώνης, Βοϊλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Πομόνης, Αθανασίου, Τσακμάκης, Σταματούλας, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Μουντές, Τσαντίλας, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα. Έπαιξαν και οι Κεσχριντά, Φριτζόνσον, Βέργος, Έντερ,

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment