Τεχνολογία

Facebook: Η αλήθεια για το «BFF»

Τις τελευταίες ημέρες στα social media γίνεται έντονα λόγος για το «BFF», μια λέξη που όπως υποστηρίζεται αν τη γράψεις σε σχόλιο σε ποστ κάποιου και πρασινίσει τότε ο λογαριασμός σου δεν κινδυνεύει από χάκερς, ενώ αν παραμείνει μαύρη πρέπει να αλλάξεις κωδικό αυτομάτως.

Φυσικά όλη αυτή η ιστορία με το «BFF» σκάει σε μια περίοδο ιδιαίτερα δυσάρεστη για το Facebook το οποίο προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα στον απόηχο του σκανδάλου με την Cambridge Analytica γεγονός καθόλου τυχαίο…

Τι συμβαίνει με το «BFF»

Τον περασμένο Οκτώβρη το Facebook είχε λανσάρει μια νέα λειτουργία animation, η οποία όταν αναγνώριζε δημοφιλείς λέξεις όπως το “Μπράβο”, “xoxo”, “Συγχαρητήρια” και λοιπά αυτομάτως τις χρωμάτιζε προκειμένου να γίνει λίγο πιο ζωηρό στα μάτια μας. Η λίστα αυτή με τις λέξεις ανανεώνεται τακτικά και μια από τις λέξεις αυτές μαντέψτε… είναι και το «BFF»!

Σε περίπτωση που θέλετε να προστατέψετε το λογαριασμό σας από επιτήδειους χάκερς λοιπόν, η πιο σοφή λύση είναι απλά να αλλάξετε τους κωδικούς σας στις Ρυθμίσεις Ασφαλείας!

Related posts

Το Cloud Region δημιουργεί στην Ελλάδα η Google

Peristeri News

Στα ύψη η χρήση του Διαδικτύου από τον ελληνικό πληθυσμό

Peristeri News

Νέα υπηρεσία για τους χάρτες Google – Διαδρομές με τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων

Peristeri News

Leave a Comment