PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Κουβέλης: Να αποσυρθεί το ν/σ για τις λαϊκές αγορές


Ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κατά τη συνάντηση που είχε με τους προέδρους τωνΟμοσπονδιών Παραγωγών και Πωλητών λαϊκών αγορών.

Την απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά στη λειτουργία των λαϊκών αγορών ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης κατά τη συνάντηση που είχε με τους προέδρους τωνΟμοσπονδιών Παραγωγών και Πωλητών λαϊκών αγορών.

Ειδικότερα ο κ. Κουβέλης είχε συνάντηση στα γραφεία του κόμματός του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π. Μόσχο και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών Κ. Κακαράτζα.

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, δήλωσε ότι απαιτείται να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά τον κλάδο και να ξεκινήσει ένας ειλικρινής διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Τα διοικητικά συμβούλια των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών και Παραγωγών πωλητών των Λαϊκών Αγορών συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στο νέο σχέδιο νόμου για τις Λαϊκές Αγορές και το Υπαίθριο Εμπόριο, του οποίου οι διατάξεις και άρθρα εκτιμούν ότι εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα.

Σημειώνεται ότι οι παραγωγοί ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο Ευ. Βενιζέλο, ενώ όπως ενημερώνουν βρίσκονται σε επαφή με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ έχουν κλείσει, όπως αναφέρουν και ραντεβού με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών.

Το Σάββατο, οι παραγωγοί διοργανώνουν διανομή τροφίμων στις 10:30π.μ. στην οδό Σαλαμίνος, στον Περισσό.

Έλλειψη πολιτικού πολιτισμού από τον Ευ. Βενιζέλο

Για έλλειψη πολιτικού πολιτισμού κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Φώτης Κουβέλης, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι «η ΔΗΜΑΡ λειτουργεί παρασιτικά» προς το κόμμα του.

«Η Δημοκρατική Αριστερά δεν ακολουθεί την έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, ούτε την έλλειψη πολιτικής ψυχραιμίας του κ. Βενιζέλου», ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αντ1.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιληφθεί ότι έχουμε σημαντικές ανακατατάξεις στον πολιτικό χάρτη της χώρας και οι μετακινήσεις διαφόρων πολιτών και πολιτικών σε καμία περίπτωση δεν ονομάζεται πολιτικός παρασιτισμός», πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης και χαρακτήρισε «τουλάχιστον άστοχη» τη δήλωση του Ευ. Βενιζέλου.

«Σε κάθε περίπτωση αυτά που είπε ο κ. Βενιζέλος, μαρτυρούν: έλλειψη ψυχραιμίας και απουσία πολιτικού πολιτισμού. Δεν θα παρακολουθήσω ούτε τον πολιτικό του λόγο αλλά ούτε και τον τρόπο που επέλεξε να επιτεθεί εναντίον της ΔΗΜΑΡ», τόνισε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment