PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Σηκώνουμε το γάντι για να τεκμηριωθεί το τρίγωνο της διαπλοκής


«Σηκώνουμε το γάντι για να τεκμηριωθεί το τρίγωνο της διαπλοκής. Θα είστε κατηγορούμενος κι όχι κατήγορος» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στη δευτερολογία της στη Βουλή, σχολιάζοντας το αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή.

Απέδωσε μάλιστα την πρόταση στο γεγονός ότι ο λαός, όπως είπε, γυρίζει την πλάτη στη κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι λειτουργεί σαν καθεστώς που επιδιώκει να φιμώσει τα ΜΜΕ και το ίδιο κάνει και στην Παιδεία και σε άλλους τομείς.

Όσον αφορά τα αμιγώς θέματα της Παιδείας, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μείνει ως η κυβέρνηση που έβαλε την Παιδεία στο μνημόνιο και πρόσθεσε ότι η συζήτηση αποδεικνύει τη φτώχεια ιδεών και αποσπασματικές προτάσεις εκ μέρους της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Με δανεικές προτάσεις από τον πρωθυπουργό και δανεικές μεταρρυθμίσεις από τον κ. Μητσοτάκη δεν προχωράει η Παιδεία. Είναι έργο του ΠΑΣΟΚ, ανήκει στα δεκάδες στελέχη και εκπαιδευτικούς που συνεισέφεραν. Οι προτάσεις και μεταρρυθμίσεις δεν μεταγράφονται» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Υποστήριξε επίσης ότι η κυβέρνηση είναι κατώτερη των περιστάσεων και το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει να επιβληθεί διχασμός στη ελληνική κοινωνία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment