PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Να σπάσουμε το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.



Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορούν να δώσουν λύση για τη χώρα, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας πως «η Δημοκρατική Παράταξη είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να ενώσει τη διχασμένη Ελλάδα».

«Έχουμε αναδείξει εγκαίρως ότι χρειαζόταν συνεννόηση για να ξεπεράσουμε την κρίση. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έκλεισε στο ‘και πέντε’ μια συμφωνία που δεν βγαίνει», δήλωσε η κ. Γεννηματά, στο πλαίσιο της περιοδείας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή χρειάζεται εθνική γραμμή με τρεις στόχους: προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος και την οικονομία, αναδιάρθρωση του χρέους αλλά και νέους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα. Δυστυχώς όμως, πρόσθεσε, «η κυβέρνηση που δίχασε ως αντιπολίτευση τον ελληνικό λαό στις πλατείες, επιχειρεί και σήμερα να επαναλάβει το ίδιο, τροφοδοτώντας τον διχασμό. Προσπαθεί να στήσει μαζί με την αξιωματική αντιπολίτευση ένα δίπολο που μόνο αδιέξοδα μπορεί να δημιουργήσει».

«Εμείς η Δημοκρατική Παράταξη, η ευρύτερη Κεντροαριστερά είμαστε ο μόνος χώρος που έχουμε τη δύναμη να ενώσουμε τη διχασμένη Ελλάδα και να σπάσουμε αυτό το δίπολο που προσπαθεί να στήσει από τη μια ο ΣΥΡΙΖΑ με τον αριστερό λαϊκισμό και τον κρατισμό και από την άλλη η Ν.Δ. με τον μεταρρυθμιστικό νεολαϊκισμό», κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=JhfSnYm7SjE

Ο ΣΥΡΙΖΑ δίχασε τον λαό ως αντιπολίτευση και επιχειρεί το ίδιο ως κυβέρνηση

«Εχθρός του κράτους όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης; Εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη, η πολιτική, που οδηγεί στον διχασμό των Ελλήνων».

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία την Τρίτη ανέφερε ότι «το ‘παραιτηθείτε’ είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα αυτή τη στιγμή».

Η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για μία εγκληματική πολιτική και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί δίχασε τον ελληνικό λαό στις πλατείες των αγανακτισμένων, όταν ήταν αντιπολίτευση και επιχειρεί και σήμερα να διχάσει τον ελληνικό λαό την ώρα που είναι κυβέρνηση».

«Την ώρα που ξέρει ό,τι αν υπάρχει μία λύση για τη χώρα, είναι να ενώσουμε τον ελληνικό λαό και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Και τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου λέω εγώ, γύρω από ένα στόχο και την εθνική γραμμή» κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment