PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Η Ελλάδα χρειάζεται άμεση ελάφρυνση χρέους


Την ανάγκη άμεσης ελάφρυνσης του χρέους, αλλά και της προσέλκυσης επενδύσεων υπογράμμισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά τη συνάντηση που είχε με τον Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση η κ. Γεννηματά ανέφερε πως είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το τέλος του προγράμματος, ενώ όπως είπε, τού εξέφρασε την προσωπική της αγωνία ότι «το τέλος του προγράμματος κατ’ ανάγκη σημαίνει και την οριστική και ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση».

«Ζήτησα την στήριξή του σε τρεις στόχους που πρέπει να θέσει αυτή την στιγμή η Ελλάδα: την άμεση ελάφρυνση του χρέους που συνεπάγεται και μείωση των στόχων για τα πλεονάσματα και βεβαίως ένα σχέδιο ανάπτυξης, προσέλκυσης επενδύσεων και κοινωνικής δικαιοσύνης που είναι απολύτως απαραίτητο. Ένα δικό μας εθνικό σχέδιο για να μπορέσουμε όχι μόνο να σταθεροποιήσουμε την κατάσταση αλλά να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τα αδιέξοδα» πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Σημείωσε τέλος πως συζήτησε με τον κ. Μοσκοβισί για την εξέλιξη του Κινήματος Αλλαγής, «για τη δυναμική που αναπτύσσει και το προσεχές συνέδριο» του νέου φορέα, εκφράζοντας την ελπίδα «να βρει το χρόνο και τη δυνατότητα να είναι παρών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment