PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Δεν είναι ώρα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο ΠΑΣΟΚ


Τονίζει η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Αμυνας, αναφερόμενη στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Δεν είναι ώρα να μιλήσει κανείς για το προσωπικό δίκαιο ή άδικο. Δεν είναι ώρα να λύσουμε τους λογαριασμούς μας», τονίζει η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώφη Γεννηματά, αναφερόμενη στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος» αναφέρει ακόμη: «Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε αυτή την παράταξη να διαλυθεί ανυπεράσπιστη και να αποτελέσει το άλλοθι ενός πολιτικού συστήματος που δεν θέλει να αλλάξει και απλώς αναζητεί εξιλαστήριο θύμα. Εχουμε την ευθύνη να απαντήσουμε στις αγωνίες και τις ελπίδες, να δώσουμε νέα πνοή στο κίνημα, να ανατρέψουμε ιδεολογήματα και να αναμετρηθούμε με τον λαϊκισμό».

Η κ. Γεννηματά απορρίπτει επίσης τους ισχυρισμούς ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αναστροφής της πορείας του ΠΑΣΟΚ. «Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα. Είμαι υπερήφανη που είμαι ΠΑΣΟΚ. Δεν ντρέπομαι, δεν κρύβομαι», υπογραμμίζει.

Δίνει δε ραντεβού με όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς για την επομένη των ευρωεκλογών με στόχο την προγραμματική συμφωνία κομμάτων και κινήσεων. «Η ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς αποτελεί την προϋπόθεση για σταθερότητα και προοπτική στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Προς αυτή την κατεύθυνση μετά τις εκλογές πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και αυτό αποτελεί ένα στοίχημα για το κόμμα μας και εμένα προσωπικά», σημειώνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα

Peristeri News

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Leave a Comment