PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Εργασίας


Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 1:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας στην αστυνομία όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτήριο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις διέκοψαν την κυκλοφορία στην άνοδο της Πειραιώς προς Σταδίου και πραγματοποίησαν έρευνα στους εσωτερικούς χώρους του υπουργείου.

Ειδικότερα ο άγνωστος τηλεφώνησε στη 01:20 τα ξημερώματα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί σε 40 λεπτά.

«Δεν είναι φάρσα», πρόσθεσε και επανέλαβε το μήνυμά του αργά, σχεδόν συλλαβιστά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν έρευνα στους χώρους του υπουργείου.

Μέχρι τις 06:30 το πρωί είχαν ήδη προκληθεί τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις από άνδρες του ΤΕΕΜ και φαίνεται να υπάρχουν ευρήματα.

Η οδός Σταδίου παραμένει κλειστή για περισσότερες από έξι ώρες, ενώ κλειστοί είναι και οι γύρω δρόμοι εκτός από την Πανεπιστημίου και την Ακαδημίας.

Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, ερευνούν υλικό από κάμερες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Ο Μάρτιος μας «υποδέχεται» με δύο τριήμερα

Peristeri News

Leave a Comment