PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος: Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα στην αισιοδοξία


Τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε δήλωσή του μετά τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

«Ο ελληνικός λαός έχει τραβήξει πολλά» και «έχει δικαίωμα τώρα στην αισιοδοξία, την ελπίδα και την προοπτική» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δήλωσή του μετά τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα που άκουσε από συλλόγους Ποντίων από τη Σταυρούπολη, τις Συκιές, τη Νεάπολη και το Ωραιόκαστρο.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε ότι «η νέα χρονιά είναι η χρονιά της στροφής προς την οριστική έξοδο από το Μνημόνιο και την κρίση», ενώ υπεραμύνθηκε της πολιτικής της κυβέρνησης.

«Εφαρμόσαμε μια πολιτική δύσκολη, αλλά δυστυχώς ήταν η μοναδική που υπήρχε, η πιο ασφαλής, η λιγότερο επώδυνη παρά τη σκληρότητά της. Δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Και τώρα πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού αυτό που πετύχαμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες», υπογράμμισε.

Επεσήμανε ακόμη τη σημασία της αλληλεγγύης και της εθνικής ενότητας, καθώς, όπως είπε, «μόνον έτσι θα στηρίξουμε τη χώρα μας, θα τη στήσουμε όρθια, αυτοδύναμη, ισότιμη μέσα στην Ευρώπη, τώρα που αρχίζει και η προεδρία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment