PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ.Βενιζέλος: Δεν αντέχει άλλο λαϊκισμό η χώρα (videos)


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανεβαίνοντας στο βήμα του κοινοβουλίου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανεβαίνοντας στο βήμα του κοινοβουλίου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η χώρα δεν αντέχει άλλο λαϊκισμό και δημαγωγία. Η στάση του κ. Τσίπρα με τα όσα είπε είναι ανεπίτρεπτη και κατώτερη των περιστάσεων. Ουσιαστικά είπε ότι θα υπονομεύσει το έργο της κυβέρνησης και της συνέχισης της χώρας».

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου προκειμένου να ακολουθηθεί το σύστημα της απλής αναλογικής. «Ο νέος εκλογικός νόμος είχε γίνει για άλλες περιόδους και άλλα ποσοστά».

Για την συνεργασία με την ΝΔ ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε που έγινε για εθνικό σκοπό «Δεν ταυτιζόμαστε με την ΝΔ ούτε αξιακά ούτε προγραμματικά». Επανέφερε την πρόταση του για την δημιουργία «εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης» στην οποία δεν θα πρέπει να μετέχουν μόνο τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση.

Υποστήριξε πως η πρόσφατη απόφαση της συνόδου κορυφής για την ανακεφαλοποίηση των τραπεζών θα ισχύσει και για την χώρα μας. «Εγώ θέλω μείωση του δημόσιου χρέους και όχι μορατόριουμ όπως ζητά ο κ. Τσίπρας μία θέση που την βρίσκω συντηρητική».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment