PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: Οι Νεοδημοκράτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση


«Ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης», αποτελεί «η αθρόα συμμετοχή» στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., τονίζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

«Η νίκη ανήκει στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνει ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι όσοι συμμετείχαν στις εκλογές «έστειλαν μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια και αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική δύναμη με ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό στίγμα».

Εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, ο κ. Μεϊμαράκης καλεί τους ψηφοφόρους να κάνουν πράξη το όραμα για «μία Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα , όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

«Πάμε στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή. Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον», αναφέρει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment