PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: Κοινή ευρωπαϊκή πολιτική για τις προσφυγικές ροές


Κοινή ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές με σταθερή προσήλωση στις αξίες της Ευρώπης καθως και πολιτικές που θα οδηγήσουν την Ελλάδα πιο γρήγορα στην έξοδο από την κρίση ζητεί σε δήλωσή του με την ευκαιρία της επετείου της 17ης Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Τιμούμε, στις 17 Νοέμβρη, την εξέγερση της νέας γενιάς για Παιδεία, Ελευθερία, Δημοκρατία. Τιμούμε τους αγώνες για Ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεσμευόμαστε, να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για καλύτερη Παιδεία, περισσότερη Δημοκρατία, ουσιαστική ασφάλεια» αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης.

Κλείνοντας τονίζει ότι «στις κρίσιμες αυτές ώρες, ενώνουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον αυταρχισμό, τη μισαλλοδοξία και την τρομοκρατία. Διεκδικούμε κοινή ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, με ουσιαστική αλληλεγγύη και σταθερή προσήλωση στις αρχές, τις αξίες και τις κατακτήσεις της Ευρώπης. Επιμένουμε σε πολιτικές που οδηγούν πιο γρήγορα στην έξοδο από την κρίση, τη συνοχή της κοινωνίας, την τόνωση της απασχόλησης, τη στήριξη της νέας γενιάς».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment