• Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Ευ. Μεϊμαράκης: Κοινή ευρωπαϊκή πολιτική για τις προσφυγικές ροές

Peristeri News
Peristeri News
Νοε16/ 2015

Κοινή ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές με σταθερή προσήλωση στις αξίες της Ευρώπης καθως και πολιτικές που θα οδηγήσουν την Ελλάδα πιο γρήγορα στην έξοδο από την κρίση ζητεί σε δήλωσή του με την ευκαιρία της επετείου της 17ης Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Τιμούμε, στις 17 Νοέμβρη, την εξέγερση της νέας γενιάς για Παιδεία, Ελευθερία, Δημοκρατία. Τιμούμε τους αγώνες για Ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεσμευόμαστε, να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για καλύτερη Παιδεία, περισσότερη Δημοκρατία, ουσιαστική ασφάλεια» αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης.

Κλείνοντας τονίζει ότι «στις κρίσιμες αυτές ώρες, ενώνουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον αυταρχισμό, τη μισαλλοδοξία και την τρομοκρατία. Διεκδικούμε κοινή ευρωπαϊκή πολιτική απέναντι στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, με ουσιαστική αλληλεγγύη και σταθερή προσήλωση στις αρχές, τις αξίες και τις κατακτήσεις της Ευρώπης. Επιμένουμε σε πολιτικές που οδηγούν πιο γρήγορα στην έξοδο από την κρίση, τη συνοχή της κοινωνίας, την τόνωση της απασχόλησης, τη στήριξη της νέας γενιάς».