Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: Έτοιμη να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες η Ν.Δ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η Νέα Δημοκρατία ήταν και παραμένει έτοιμη να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες απέναντι στη χώρα και τους πολίτες, ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

—————————————————————–

Σε μήνυμα του στο Twitter, ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε ότι στόχος είναι οι κοινωνικές συμμαχίες και «η διεύρυνση της επιρροής μας για να υλοποιήσουμε το τρίπτυχο ανανέωση, αξιοκρατία, δημοκρατικές διαδικασίες.

Πρόσθεσε δε ότι πιστευέι στην «ενωμένη και ισχυρή Νέα Δημοκρατία, στη Βουλή και την κοινωνία» και προανήγγειλε ότι εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ., οι κρίσιμες αποφάσεις θα λαμβάνονται συλλογικά.

«Όλοι είμαστε στρατιώτες της Παράταξης, στην προσπάθεια μας να κάνουμε και πάλι την Νέα Δημοκρατία μεγάλη και δυνατή», συμπλήρωσε.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εκδόθηκε NAVTEX για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες – Οι νέες δικλείδες προστασίας

Peristerinews.gr Newsroom

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment