PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αλ. Τσίπρας: Δεν θα υποκύψουμε σε παράλογες απαιτήσεις


Η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει σε παράλογες απαιτήσεις, δηλώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στέλνοντας μήνυμα προς τους δανειστές ότι θα τηρηθεί η συμφωνία, «χωρίς όμως να δεχθούμε αδικίες».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News της Κυριακής, ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζει «όνειρα θερινής νυκτός» τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης και εμφανίζεται βέβαιος ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι απολύτως συμπαγής.

Εκτιμά δε ότι οι βουλευτές οι οποίοι θα ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό θα ξεπεράσουν την κυβερνητική πλειοψηφία των 153.

Παράλληλα, σε μήνυμά του στην εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής», ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς είναι κρίσιμοι και δεν χωρούν καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα.

Αναφέρει επίσης ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη διαπραγμάτευση με περισσότερους συμμάχους, θα δώσει τη μάχη για το ασφαλιστικό με ασπίδα προστασίας για τους πιο αδύναμους και θα κλείσει την αξιολόγηση.

Όπως προαναγγέλλει, η χώρα θα εισέλθει σε μια νέα περίοδο ενίσχυσης της οικονομίας και της κοινωνίας, εκτιμώντας ότι θα κερδηθεί το συγκεκριμένο στοίχημα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment