Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Eurovision: Ανακοινώθηκε η θέση της Ελλάδας για τον ημιτελικό



Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο Μάλμε της Σουηδίας η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι χώρες στους ημιτελικούς της Eurovision 2024.

Οι δύο ημιτελικοί για τη Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου αντίστοιχα στο Μάλμε της Σουηδίας, τη διοργανώτρια πόλη για τη διεξαγωγή του φετινού διαγωνισμού. Τα αποτελέσματά της κλήρωσης έδειξαν ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision. Συγκεκριμένα η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στην 4η θέση. Μαζί της στο ίδιο γκρουπ θα είναι οι Αυστρία, Εσθονία, Γεωργία, Μάλτα, Νορβηγία, μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι οι χώρες που τείνουν να ανταλλάσσουν υψηλές βαθμολογίες βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ, σε μία προσπάθεια να μειωθούν οι «συμμαχίες» που παρατηρούνται κάθε χρόνο. Η Ελλάδα και η Κύπρος ωστόσο βρίσκονται μαζί στο τέταρτο γκρουπ. Η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και οι Ιταλία, οι αποκαλούμενες «Big Five» προκρίνονται με τη Σουηδία κατευθείαν στον μεγάλο τελικό στις 11 Μαΐου καθώς είναι οι χώρες με τη μεγαλύτερη οικονομική συνεισφορά.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τη Γιορτή του Πατέρα

Peristeri News

Πέθανε ο σπουδαίος κλαρινετίστας Πετρολούκας Χαλκιάς

Peristeri News

Θωρακίζεται η Μονή Δαφνίου με σύγχρονο σύστημα πυρασφάλειας

Peristeri News

Leave a Comment