PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Προκρίθηκαν Γαλλία και Ελβετία μετά το 0-0


Η Ελβετία είναι η δεύτερη ομάδα του Α΄ ομίλου που εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση για τους «16» του EURO 2016, μετά το σημερινό 0-0 με τη Γαλλία.

Οι «τρικολόρ» που είχαν εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τη συνέχεια της διοργάνωσης από το προηγούμενο ματς παρότι αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχαν τρία δοκάρια και γενικά στάθηκαν άτυχοι απέναντι στους Ελβετούς, οι οποίοι πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους και δεν απείλησαν επιθετικά.

Η ομάδα του Πέτροβιτς είχε και την τύχη με το μέρος της (δύο δοκάρια είχαν οι Γάλλοι στο πρώτο ημίχρονο κι ένα στο δεύτερο) και τελικά με το βαθμό που απέσπασε έφτασε τους 5, δύο λιγότερους από την «οικοδέσποινα» της διοργάνωσης που έκλεισε την πρώτη φάση με 7.

Η Γαλλία ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, είχε δύο δοκάρια και τον Πολ Πογκμπά σε μεγάλη βραδιά. Ο άσος της Γιουβέντους είχε μεγάλη διάθεση, από εκείνον ξεκινούσαν όλες σχεδόν οι επιθετικές προσπάθειες των «τρικολόρ», ενώ στα πρώτα 17 λεπτά του ματς στάθηκε άτυχος σε τρεις περιπτώσεις για να σκοράρει.

Στις δύο από αυτές η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, στην πρώτη μετά την απόκτουση του Ζόμερ χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ, ενώ στη δεύτερη μετά το δυνατό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στην τρίτη απ’ο πλάγια θέση στην περιοχή έπιασε το αριστερό βολέ κι ενώ ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ο Ζόμερ έκανε σπουδαία επέμβαση σε κόρνερ.

Η εικόνα του ματς δεν ήταν πολύ διαφορετική στην επανάληψη. Η Γαλλία… έψαξε περισσότερο το γκολ, είχε και τρίτο δοκάρι με τον Πογέ, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, ενώ η Ελβετία συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και πήρε αυτό που ήθελε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment