PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Νίκη πρόκριση της Ισπανίας με 3-0 επί της Τουρκίας



Τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά στην Ισπανία για να πετύχει σκορ-νίκης επί της Τουρκίας και με το τελικό 3-0 οι «φούριας ρόχας» πήραν την πρόκριση για τους «16» του EURO 2016.

Μετά την Ιταλία και την «οικοδέσποινα» Γαλλία, οι Ίβηρες έγιναν η τρίτη ομάδα που καταφέρνει από την 2η αγωνιστική των ομίλων να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τη συνέχεια της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας, μάλιστα, την πιο ευρεία έως τώρα νίκη στο τουρνουά.

Η ομάδα του Βιθέντε ΝΒτελ Μπόσκε μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς, πήρε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν ανύπαρκτη επιθετικά και μέχρι το 34΄ κρατούσε το μηδέν στην άμυνα κυρίως λόγω της αναποτελεσματικότητας των αντιπάλων της στην τελική πάσα.

Από τη στιγμή, όμως, που ο Μοράτα στο λεπτό εκείνο με άπιαστη γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους «φούριας ρόχας». Στο 37΄ από το λάθος του Τοπάλ, ο Νολίτο έγινε αποδέκτης της μπάλας κι από το ύψος της μικρής περιοχής δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Μπαμπατσάν και να «γράψει» το 2-0.

Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 48΄, όταν ο Μοράτα από ασίστ του Σίλβα (ήταν σε θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε) πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο των «φούριας ρόχας» (3-0). Από κει και πέρα οι Τούρκοι «παρέδωσαν τα όπλα», αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους, ιδιαίτερα ο Αρντά Τουράν και, πλέον, για να ελπίζουν στην πρόκριση θα περιμένουν ένα θαύμα.

Πρέπει οπωσδήποτε η ομάδα του Τερίμ να νικήσει την Τσεχία στο φινάλε του Δ΄ ομίλου και να περιμένει τα άλλα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα γκρουπ για να μάθει εάν θα συνεχίσει στη διοργάνωση ως καλύτερη τρίτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment