PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Η Ουγγαρία 1-1 με την Ισλανδία


Η Ουγγαρία αναδείχθηκε ισόπαλη, 1-1, με την Ισλανδία στο «Βελοντρόμ» και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκρισή της στους «16» του EURO 2016.

Μετά από 44 χρόνια απουσίας από τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στην πρώτη της παρουσία σε κορυφαία διοργάνωση μετά το Μουντιάλ του 1984, η Ουγγαρία «επιστρέφει» για να υπενθυμίσει σε όλους ότι η φανέλα της είναι πολύ «βαριά» και κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει.

Μέχρι το 87ο λεπτό η ομάδα του Μπερντ Στορκ βρισκόταν πίσω στο σκορ από την Ισλανδία, ωστόσο, η πίεση που άσκησε στην επανάληψη απέδωσε καρπούς, έστω και με το αυτογκόλ του Σέβαρσον. Ο βαθμός αυτός ήταν πραγματικό «χρυσάφι» για τους «Μαγυάρους», που βρίσκονται στην κορυφή του ΣΤ΄ γκρουπ, άσχετα με το τι θα γίνει στο άλλο ματς του ομίλου που ακολουθεί (22:00) ανάμεσα στην Πορτογαλία και στην Αυστρία.

Το όνειρο της πρόκρισης στους «16» του EURO 2016 στην «παρθενική» της παρουσία σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν χάθηκε για την Ισλανδία μετά το σημερινό 1-1 με την Ουγγαρία.

Οι… ψαράδες του Λαρς Λάγκερμπακ αποτελούν την πιο ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικούς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, απέσπασαν ισοπαλία στην πρεμιέρα από το φαβορί του ομίλου, Πορτογαλία (1-1), ενώ σήμερα δεν έχασαν ούτε από την Ουγγαρία και με νίκη στο φινάλε επί της Αυστρίας θα βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 40΄ οι Ισλανδοί προηγήθηκαν με το πέναλτι του Γκίλφι Σίγκουρτσον, ενώ στο 87΄ οι Ούγγροι ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Σέβαρσον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment