PeristeriNews.gr
Αθλητικά

EURO 2016: Χωρίς νίκη παρέμεινε η Πορτογαλία (0-0) με την Αυστρία


Χωρίς νίκη παρέμεινε σε δεύτερο σερί ματς στον ΣΤ΄ όμιλο η Πορτογαλία και μετά το 0-0 με την Αυστρία κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια του EURO 2016.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έκανε εξαιρετικό ματς, αλλά η ατυχία (δύο δοκάρια, το δεύτερο από χαμένο πέναλτι) και ο γκολκίπερ της Αυστρίας, Άλμερ, δεν της επέτρεψαν να πάρει το αποτελέσμα, που βάσει της εικόνας του αγώνα δικαιούτο, τη νίκη.

Στο ματς που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην εθνική Πορτογαλίας, ο σούπερ σταρ των Ιβήρων έμελλε να είναι και ο μοιραίος παίκτης της. Δύο φορές στο ξεκίνημα της επανάληψης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Αυστριακών σε σουτ και κεφαλιά που επιχείρησε, ενώ λίγο πριν το 80΄ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος κι έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι στερώντας από την ομάδα του το «τρίποντο». Αργότερα πέτυχε και γκολ με κεφαλιά, που σωστά δε μέτρησε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η «ποδοσφαιρική αδικία» που σημειώθηκε στο Παρίσι έφερε την Ουγγαρία, που νωρίτερα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ισλανδία (1-1), «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «16» κι από κει και πέρα θα γίνει μεγάλη μάχη στο φινάλε της φάσης των ομίλων. Η Πορτογαλία θέλει πάση θυσία νίκη με τους Μαγυάρους για να προκριθεί, ενώ στο άλλο ματς, Αυστρία (έχει ένα βαθμό) και Ισλανδία (2β.) θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που θα δώσει το «εισιτήριο» σε όποια από τις δύο την πάρει.

Το ματς στο «Παρκ ντε Πρενς» ξεκίνησε με την τεράστια ευκαιρία που έχασε ο Χάρνικ για να βάλει μπροστά στο σκορ τους Αυστριακούς. Η κεφαλιά που επιχείρησε o ακραίος επιθετικός της Στουτγκάρδης μόλις στο 3ο λεπτό από εξαιρετική πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ στερώντας από την ομάδα του τη δυνατότητα να πάρει πολύ γρήγορα το προβάδισμα. Η Πορτογαλία «απάντησε» με το δοκάρι του Νάνι, στην κορυφαία φάση του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο και ήταν η Πορτογαλία. Ο Άλμερ, όμως, σε δύο περιπτώσεις (σουτ και κεφαλιά του Ρονάλντο) και το δοκάρι (πέναλτι του Ρονάλντο) δεν επέτρεψαν στους Ίβηρες να πάρουν τους τρεις βαθμούς και πλέον, έχουν μπροστά τους έναν «τελικό» με την πρωτοπόρο, Ουγγαρία για να προκριθούν στους «16», σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο είναι πως θα αποκλειστούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment