PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έτοιμος, αλλά με κόπωση ο Ατρόμητος για Αγρίνιο


Την αποστολή για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ανακοίνωσε ο Γιώργος Κορακάκης, χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη, αφού ο τεχνικός του Ατρόμητος επέλεξε τη γνωστή εικοσάδα ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η αποστολή:

Παπαδόπουλος, Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Μπρίτο, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Βασιλείου, Κατράνης, Λημνιός, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα, Ντάουντα, Παντελιάδης, Γκουγκούδης.

Το πραγματικό πρόβλημα για τον Ατρόμητο είναι ένα και πολύ ουσιαστικό. Ο Γιώργος Κορακάκης σκέφτεται την κόπωση που έχουν υποστεί οι ποδοσφαιριστές του από τις 4 Ιανουαρίου που έδωσαν το πρώτο ματς μετά τη διακοπή.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο οι Περιστεριώτες θα συμπληρώσουν ένα μήνα στον οποίο έχουν δώσει 9 ματς, κάτι που σημαίνει αγώνας ανά τρεις μέρες. Μάλιστα, το πρόγραμμα δεν αναμένεται να… ηρεμήσει, καθώς μετά το Αγρίνιο υπάρχει την Τετάρτη (8/2) το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 11/2 με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι θα γίνει πιθανότατα τον Μάρτιο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στις 16 και 23 Φεβρουαρίου τα παιχνίδια με την Οσμανλί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment