Υγεία

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Περιστερίου

Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 και ώρες από τις 9:00 έως τις 13:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας (Παρασκευοπούλου και Δημοσθένους)

O Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Περιστερίου (Ο.Κ.Α.ΔΗ.Π.), στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων – δημοτών της πόλης, διοργανώνει την 24η εθελοντική αιμοδοσία με την συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.

Η αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 και ώρες από τις 9:00 έως τις 13:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας (Παρασκευοπούλου και Δημοσθένους).

Ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.ΔΗ.Π. Μιχάλης Κακλαμάνος στο μήνυμά του, αναφέρει: «Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας».

Καλούνται όλοι οι Περιστεριώτες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή του Ο.Κ.Α.ΔΗ.Π., έτσι ώστε το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας να αποτελέσει θεσμό πλέον στην τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

Related posts

Κορωνοϊός: Δύο νέες μελέτες καταλήγουν ότι ξεκίνησε από την αγορά της Ουχάν

Peristeri News

Ιατρικές συμβουλές για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Peristeri News

Πόσο είναι το προσδόκιμο ζωής για άνδρες και γυναίκες στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment