Viber
PeristeriNews.gr
Media

ΕΣΗΕΑ: «Αθώοι» οι Πορτοσάλτε, Μαλέλης, Κονιτόπουλος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Μη ελεγκτέοι κριθήκαν από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), οι Άρης Πορτοσάλτε, Σταμάτης Μαλέλης και Νίκος Κονιτόπουλος σε ό,τι αφορά τη στάση που τήρησαν πριν από την περίοδο του δημοψηφίσματος του Ιουλίου του 2015.

Ειδικότερα, το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης, έπειτα από αυτεπάγγελτη δίωξη του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου έκρινε:

  • Τον συν. Νίκο Κονιτόπουλο, με ψήφους 4 έναντι 1 πειθαρχικά μη ελεγκτέο. Από την πλειοψηφία ένα μέλος τον έκρινε πειθαρχικά μη ελεκτέο, λόγω αμφιβολιών. Η μειοψηφία τον έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέο.
  • Τον συν. Άρη Πορτοσάλτε με ψήφους 3 έναντι 2 πειθαρχικά μη ελεγκτέο. Η μειοψηφία τον έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέο.
  • Τον συν. Σταμάτη Μαλέλη με ψήφους 3 έναντι 2 πειθαρχικά μη ελεγκτέο. Η μειοψηφία τον έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέο.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση εδώ.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δεν θα σταματήσει το ελληνικό πρόγραμμα η Deutsche Welle

Peristerinews.gr Newsroom

Αφιέρωμα του Mega στον Γιώργο Μαζωνάκη

Peristerinews.gr Newsroom

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment