PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ερντογάν: Η Ελλάδα να μάθει τα όριά της


«Η Ελλάδα να μάθει τα όριά της και να θυμάται την ιστορία», δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από το Μπαλί όπου βρίσκεται για τις εργασίες της συνόδου των G20.

Συνεχίζοντας σε προκλητικό τόνο αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε την φράση «μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά», σημειώνοντας ότι για εκείνον είναι πολύ σημαντική αυτή η δήλωση.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, λέγοντας «εξοπλίστε τα όσο περισσότερο θέλετε, τίποτα από αυτά δεν θα σας ωφελήσει». «Η ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου δεν έχει κανένα νόημα», είπε καλώντας την Ελλάδα να μην εξοπλίζει τα νησιά.

«Στην Ελλάδα 2-3 ονόματα υπάρχουν που δεν κάθονται ήσυχα, κάνουν συνεχώς δηλώσεις, δεν ξέρουν τα όριά τους. Τα όπλα και τα αεροπλάνα που φέρνουν στα νησιά δεν έχουν κανένα νόημα… Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ, να τους ενημερώσουμε για τη θέση τους», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ψευδοκράτος, ο Ερντογάν είπε: «έγινε ό,τι έγινε, οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει. Δεν έχουμε κανένα λόγο να ζητήσουμε την άδεια κανενός για να προχωρήσουμε σε αυτό το πράγμα, και έχει τελειώσει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Leave a Comment