PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια


Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο Τετάρτη και από τα δυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους άνεμους, των οποίων η ένταση θα φτάνει τα 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν αύριο Τετάρτη τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, σταδιακά τη δυτική Πελοπόννησο, ενώ από τις απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα. Στη δυτική Ελλάδα τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη θα επηρεαστούν τις πρώτες πρωινές ώρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Εκ νέου από το απόγευμα θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά Ελλάδα (κυρίως στα παραθαλάσσια) καθώς και η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

Την Παρασκευή η κακοκαιρία αρχικά θα πλήξει τη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία θα επεκταθεί στην ανατολική χώρα.

Σημειώνεται ότι τόσο αύριο Τετάρτη, όσο και την Παρασκευή θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment