Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Επιτυχής απεγκλωβισμός μεταλλωρύχων στη Νέα Ζηλανδία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Τρίτη, ο απεγκλωβισμός 28 μεταλλωρύχων, οι οποίοι παρέμειναν για επτά ώρες μέσα σε ορυχείο χρυσού στη Ν. Ζηλανδία, μετέδωσε το Associated Press.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Τρίτη, ο απεγκλωβισμός 28 μεταλλωρύχων, οι οποίοι παρέμειναν για επτά ώρες μέσα σε ορυχείο χρυσού στη Ν. Ζηλανδία, μετέδωσε το Associated Press.

Εκπρόσωπος της εταιρείας «Newmont Waihi Gold», υπεύθυνης για τις εξορύξεις στο ορυχείο «Trio mine» ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι αποκλείστηκαν σε βάθος 150 μέτρων, ύστερα από την εκδήλωση πυρκαγιάς σε όχημα, το οποίο χρησιμοποιείται για τη μεταφορά του μεταλλεύματος.

«Ένας μεταλλωρύχος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων. Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά στην υγεία τους», σημείωσε ο Kit Wilson, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο η φωτιά να οφείλεται σε έκρηξη.

Τον Νοέμβριο του 2010 σημειώθηκε το χειρότερο δυστύχημα σε ορυχείο στη σύγχρονη ιστορία της Ν. Ζηλανδίας. Από την έκρηξη στο Πάικ Ρίβερ, 29 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Αλληλουχία λαθών που οδήγησε στην τραγωδία με τους 68 νεκρούς

Peristerinews.gr Newsroom

Ισπανία: Συγκρούστηκαν τρένα υψηλής ταχύτητας

Peristerinews.gr Newsroom

Σερβία: Νίκη για το φοιτητικό κίνημα και νέα εποχή στη χώρα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment