PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επιτυχημένη η 38η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Περιστερίου


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαΐου, η 38η Εθελοντική Αιμοδοσία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του τμήματος αιμοδοσίας του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία έλαβε χώρα στον ημιώροφο του Νέου Δημαρχείου, όπου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και υπάλληλοι του ΟΠΑΑΠ, εξυπηρέτησαν πρόθυμα κάθε συμπολίτη που ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά στο κάλεσμα του Δήμου Περιστερίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο!

Η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ κ. Ξένη Κορόγιαννη εκ μέρους του Δήμου ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες που με βαθύ αίσθημα της ανάγκης που υπάρχει για αίμα, αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον προσωπικό τους χρόνο προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στους ανθρώπους που χρειάζονται αίμα, δηλαδή ζωή!

“Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και συγκινημένοι με την προσέλευση των συμπολιτών μας. Μάλιστα αυτή τη φορά είδαμε να καταφθάνουν για να δώσουν αίμα εθελοντικά και μανούλες με τα μωρά στα καροτσάκια…” είπε η κ. Κορόγιαννη στο Peristerinews.gr.

Η κοινωνική δράση του Δήμου Περιστερίου σε ό,τι αφορά τη γενικότερη μέριμνα σε θέματα υγείας και όχι μόνο, αποτελεί προτεραιότητα και συνεχίζεται με αξιόλογες πρωτοβουλίες!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment