PeristeriNews.gr
Media

Επίθεση σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ (video)


Θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού έπεσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Θύμα επίθεσης και ξυλοδαρμού έπεσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα στη οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.

Ο ίδιος περιγράφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τα φρικιαστικά λεπτά που έζησε στα χέρια των δραστών, δηλώνοντας ωστόσο ότι έχει την αίσθηση πως δεν επρόκειτο για προσωπική επίθεση.

«Είμαι βέβαιος ότι δεν είχαν σκοπό τους τη ληστεία. Την ώρα που πήγα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου μου, με άρπαξαν και με χτύπησαν με βία, σέρνοντας το κορμί μου για χιλιόμετρα. Καθώς με χτυπούσαν τους άκουσα να αναφέρονται στον ΣΚΑΙ και το Μνημόνιο. Κανείς, ωστόσο δεν είπε το όνομά μου. Έχω την αίσθηση πως δεν μιλάμε για προσωπική επίθεση.

Εξάντλησαν όλο τους το χρόνο στο να με χτυπούν και να με βρίζουν. Πραγματικά, δεν θέλω να ποτιστώ από το ίδιο δηλητήριο που ποτίστηκαν αυτοί που μου επιτέθηκαν..», καταλήγει ο ταλαιπωρημένος δημοσιογράφος που έλαβε αισίως εξιτήριο σήμερα το πρωί, αφου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Λίγο μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα τρία άτομα του επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφού κατάφεραν να τον ρίξουν στο έδαφος τον έσυραν χτυπώντας τον για τουλάχιστον 50 μέτρα.

Επί πέντε λεπτά οι δράστες τον χτυπούσαν και έβριζαν.

Ένας φίλος του κατάφερε να ειδοποιήσει διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Ακαδημίας.

Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Απεργία σήμερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Peristeri News

Leave a Comment