PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Νίκος Μαζιώτης


Επίθεση μέσα στο κελί του από άλλους κρατούμενους φέρεται να δέχθηκε ο καταδικασθείς για τη συμμετοχή του στον Επαναστατικό Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης.

Όπως αναφέρεται ειδικότερα σε ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην επίθεση συμμετείχαν περίπου 10 κρατούμενοι, εκ των οποίων 2-3 ήταν «πιο ενεργοί από τους υπόλοιπους».

Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ο Νίκος Μαζιώτης δέχτηκε χτυπήματα κυρίως στο κεφάλι, τα πλευρά, αλλά και μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα.

Όπως σημειώνεται, η επίθεση «δεν ολοκληρώθηκε γιατί παρενέβησαν Κούρδοι και Τούρκοι κρατούμενοι».

Ο Νίκος Μαζιώτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σε άλλο κείμενο που αναρτήθηκε στον ίδιο ιστότοπο και υπογράφεται από τους Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα, αναφέρεται ότι «οι δειλοί εκ των πυρήνων, έβαλαν άλλους να χτυπήσουν τον Μαζιώτη στην Ε΄ πτέρυγα όπου μεταφέρθηκε και μάλιστα, μετά από απεργία πείνας».

«Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται χτυπημένος στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί κρατείται ακόμα και η Ρούπα καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει εξιτήριο μετά την απεργία πείνας. Πρόκειται για την πιο ιδανική εξέλιξη για την υπηρεσία, την κυβέρνηση και το κράτος» προστίθεται στο ίδιο κείμενο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment