PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιτέλους νίκη ο Ατρόμητος


Ένας εντυπωσιακά αποτελεσματικός Ατρόμητος, πέρασε με 3-1 από το Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό κι εξαφάνισε κάθε υποψία απειλής που μπορεί να υπήρχε πριν την αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, για τον οποίο να σημειωθεί πως ήταν οι πρώτοι «μαζεμένοι» τρεις βαθμοί (πρώτη νίκη) από την ημέρα που επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου, έφτασε στους 34 πόντους και μπορεί ήδη να σκέφτεται τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν καθηλωμένοι στην προτελευταία θέση και θα παίξουν στα μπαράζ παραμονής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο επιθετικά θέλοντας να βρουν ένα γρήγορο προβάδισμα, όμως το γκολ ήρθε από τους Περιστεριώτες νωρίς και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό ο Ενσικουλού έβγαλε την μπαλιά, ο Ραμπέγιο κοντρόλαρε κι «εξέθεσε» με ατομική προσπάθεια τον Μανθάτη για το 0-1, με τον Χιλιανό να σκοράρει το πρώτο τέρμα του για τον Ατρόμητο.

Η ίδια φάση αλλά με αντίθετους ρόλους σημειώθηκε στο 20΄, όταν ο Ραμπέγιο αυτή τη φορά έβαλε την μπάλα «με τη μία» για τον Ενσικουλού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Κνετ διπλασιάζοντας τα γκολ για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν λοιπόν σοκάρει τους Αγρινιώτες με δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες, βάζοντας από το πρώτο μέρος τις βάσεις για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το δυνατό παιχνίδι και οι μαζεμένες αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το ρυθμό, κάτι που εξυπηρετούσε τους Περιστεριώτες οι οποίοι διαχειρίζονταν το χρόνο, κρατώντας μάλλον άνετα τις απειλές μακριά από την περιοχή τους.

Και όχι μόνο, αφού στο 88΄, ο Ατρόμητος έφτασε στο 3-0 από τα 11 βήματα με τον Μανούσο (ανατροπή Γιακουμάκη από Μεντίνα), για να μειώσουν με τον ίδιο τρόπο οι γηπεδούχοι με σκόρερ τον Ματσόλα στο 90΄+1 (ανατροπή Καρέλη από Θεοδωράκη), σε φάση που ο διαιτητής Γκορτσίλας δεν άφησε το πλεονέκτημα, καθώς οι Αγρινιώτες σκόραραν… ένα δευτερόλεπτο μετά το σφύριγμα του πέναλτι, τον Ματσόλα, αλλά είχε ήδη καταλογιστεί η παράβαση.

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης (82’ Μεντίνα), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (62’ Καρέλης), Ντάλσιο, Εντινγκά, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα (41’ Ματσόλα), Ντουάρτε (62’ Γιάκολις), Βέργος (63’ Ταχάρ).

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Θεοδωράκης (90’+6’ Σάλτας), Γκάλο (68’ Κωτσόπουλος), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Ούμπιδες (64’ Νάτσος), Σάλομον, Μανούσος, Ραμπέγιο (90’+6’ Οικονομίδης), Ενσικουλού (65’ Νταβιώτης), Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment