PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τετάρτη για τον Ατρόμητο


To τριήμερο ρεπό εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι παίκτες της ομάδας μας έπειτα από απόφαση του προπονητή Γιώργου Δώνη.

To τριήμερο ρεπό εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι παίκτες της ομάδας μας έπειτα από απόφαση του προπονητή Γιώργου Δώνη.

Η επιστροφή τους στις προπονήσεις έχει προσδιοριστεί για την Τετάρτη το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο «Μαζαράκη» δεδομένου ότι η επόμενη αναμέτρηση στο πλαίσιο του πρωταθλήματος είναι στις 19 Νοεμβρίου με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Περιστερίου για την 10η αγωνιστική.

Η ομάδα μας έχει ρεπό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για την 9η αγωνιστική επειδή η αντίπαλος της (Δόξα Δράμας) δεν έχει μπει ακόμη στο πρωτάθλημα.

* Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος βρέθηκε σήμερα στο ιδιόκτητο γήπεδο στον Ασπρόπυργο για να παρακολουθήσει την πορεία των έργων καθώς έχει ολοκληρωθεί το καινούργιο σύστημα αποστράγγισης και ποτίσματος κι επιπλέον έγινε ολική επανασπορά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο νέος χλοοτάπητας θα είναι έτοιμος μέσα στο α΄ δεκαήμερο του Νοεμβρίου κι εκεί θα φιλοξενηθεί η επαγγελματική ομάδα για 20 μέρες περίπου δεδομένου ότι θα ακολουθήσει η χειμερινή σπορά στο κεντρικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου «Μαζαράκη».

Νίκη η Κ-20, ισοπαλία η Κ-17

Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των ομάδων Κ-20 και Κ-17 του Ατρόμητου στο πλαίσιο των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα Κ-20 με γκολ των Καϊμακαμούδη και Σιμιτσή επικράτησε του Πανιωνίου με σκορ 2-0 πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Ο προπονητής Μάρκος Δήμος χρησιμοποίησε την ακόλουθη ενδεκάδα: Ραχιώτης, Τσινιστίδης, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Καντούτσης, Σιμιτσής, Δαβιλάς, Άγκολι, Καϊμακαμούδης, Πολυχρόνης, Μπεκατώρος. Έπαιξαν και οι: Συμεωνίδης, Κουτσογιαννόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος.

Η ομάδα Κ-17 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανιώνιο. Το γκολ πέτυχε ο Κοβάτσης. Ο προπονητής Λουκάς Κάλλας χρησιμοποίησε την ακόλουθη ενδεκάδα: Κόκκαλης, Ράνος, Μαρκάκης, Μακρής, Μπαμίχας, Παπασπύρος, Κουτσούκης, Πιαστόπουλος, Καρράς, Τερζής, Κοβάτσης, Έπαιξαν και οι: Μιχαλάκης, Φιλόπουλος, Βαρδακώστας, Τζιτζικαλάκης.

Για το τουρνουά «Θουκιδίδειο» η ομάδα Κ-17 αποτελούμενη από παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τον Πανιώνιο, πρόσθεσε μια ακόμη νίκη αυτή τη φορά με 3-1 επί του ΠΑΟ Ρουφ με δυο γκολ του Ζουζουλή κι ένα του Μανδαμαδιώτη.

Για το ίδιο τουρνουά η ομάδα Κ-15 κέρδισε 3-0 το Χαϊδάρι με γκολ των Κεφαλά, Μυλωνά, Χολέβα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment