PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΣΠ


Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη άφησε πίσω την ήττα με τον Πανερυθραϊκό στο Περιστέρι και επιβλήθηκε άνετα του Απόλλωνα Σμύρνης στο κλειστό της Ριζούπολης.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Β΄ Εθνικής, ο ΓΣΠ έκανε περίπατο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης επικρατώντας με τελικό σκορ 57-83.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ και ικανοποίησε τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο πλευρό της στο κλειστό της Ριζούπολης.

Ο ΓΣΠ διατηρούσε συνεχώς στο προβάδισμα του σκορ, προηγούμενος μέχρι και με 34 πόντους διαφορά (43-77) φτάνοντας έτσι με άνεση στην τέταρτη φετινή νίκη του (4-1), η οποία τον διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δεκάλεπτα: 15-28, 29-47, 41-67, 57-83

Διαιτητές: Πολυχρόνης, Τάτσης

Απόλλων Σμύρνης (Χαντζής): Μπάρδας 14(2), Σπυρόπουλος 9, Μπασδέκης 7(1), Δενδρινός 4, Αρναουτάκης, Παπουλίδης 4, Σιώμος 1, Χανιάς 6, Παπουτσής 3(1), Κυπριτσόγλου 7(1).

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Παππάς 11(2), Ντακούλιας 3(1), Γοργόνης 3, Μαγκουνής 15, Πολυτάρχου 12(2), Παπαντωνάκος 5(1), Μάντζαρης 10, Λυκογιάννης 6 , Κατιάκος 3, Τασόπουλος 9, Δομπρογιάννης, Καπώνης 6(1).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment