PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επιστολή Κακλαμάνη προς Καμίνη για την Αθήνα


Επιστολή με την οποία ζητά την αλλαγή της ατζέντας του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, προκειμένου να συζητηθεί αποκλειστικά το θέμα της ασφάλειας και εγκληματικότητας στην Αθήνα.

Επιστολή με την οποία ζητά την αλλαγή της ατζέντας του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας, προκειμένου να συζητηθεί αποκλειστικά το θέμα της ασφάλειας και εγκληματικότητας στην Αθήνα έστειλε στον δήμαρχο Αθηναίων, Γ.Καμίνη ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο κ. Κακλαμάνης ζητεί να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, για το ίδιο ζήτημα και να αποφασιστούν μέτρα και λύσεις.

«Επειδή πιστεύω ότι το φλέγον αυτό θέμα δεν μπορεί να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης και μάλιστα μέσα σε κλίμα έντασης (ενδεχομένως), σας ζητώ, ξεπερνώντας τις όποιες τυπικές διαδικασίες, να “ανατρέψετε” την συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη και στο Δ.Σ. της Δευτέρας να υπάρξει μόνο το θέμα το συγκεκριμένο όχι μόνο για συζήτηση αλλά και λήψη αποφάσεων».

»Σε αντίθετη περίπτωση, ζητώ έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με δική σας πρωτοβουλία, με μοναδικό θέμα: “ Ασφάλεια και εγκληματικότητα στην Αθήνα”, προκειμένου να λάβουμε, θέλω να πιστεύω, με ευρεία πλειοψηφία, τις ανάλογες αποφάσεις» αναφέρει η επιστολή Κακλαμάνη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment