Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Επίσκεψη Περιφερειάρχη Αττικής στο παιδικό χωριό SOS Βάρης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου βρέθηκε χθες, Μεγάλη Τετάρτη, κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, τηρώντας την υπόσχεση που τους είχε δώσει κατά την τελευταία της επίσκεψη στις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου βρέθηκε χθες, Μεγάλη Τετάρτη, κοντά στα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, τηρώντας την υπόσχεση που τους είχε δώσει κατά την τελευταία της επίσκεψη στις 31 Δεκεμβρίου 2014. Τη συνόδευε η Αικατερίνη Καντεράκη, Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, η οποία προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις πασχαλινές ανάγκες των παιδιών και των Μητέρων SOS, μετά από ενέργειες της Περιφέρειας.

Την Περιφερειάρχη Αττικής και τη ΓΓ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Αναστάσιος Βρεττός, ο Γεν. Διευθυντής, Γιώργος Πρωτόπαπας, o Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, Πέτρος Παπαδάκης και το Μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Βάττης.

Στο σπίτι που βρέθηκε η Περιφερειάρχης μίλησε με τα παιδιά, που της προσέφεραν μια μεγάλη πασχαλινή κάρτα, που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.

Τέλος η Περιφερειάρχης ανανέωσε την επιθυμία της, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία, να στηρίζουν, όποτε μπορούν, την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS, ενώ υπογράμμισε τη σημασία του έργου που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τεχνητή Νοημοσύνη: Κοινή δράση με τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Χαρδαλιάς: «Το Δημογραφικό χρειάζεται σχέδιο και γενναίες αποφάσεις»

Peristerinews.gr Newsroom

Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 19,4 τόνοι τόνου με υψηλή ισταμίνη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment