PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επίσκεψη Αντ. Σαμαρά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»


Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το έργο της οργάνωσης και συνεχάρη τον πρόεδρό της Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Μελίσσια, πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το έργο της οργάνωσης και συνεχάρη τον πρόεδρό της Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο. «Ήρθαμε να σας ευχαριστήσουμε ως μία απλή οικογένεια, αποτελείτε έμπνευση, το έργο σας είναι πολυσήμαντο για όλη την Ελλάδα» τόνισε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ενημερώθηκε πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα δωρίσει στο ΕΚΑΒ άλλες τρεις κινητές μονάδες για νεογνά και παιδιά, πέραν των οκτώ που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του ο κ. Γιαννόπουλος επισήμανε τις δυσκολίες που υπάρχουν και έφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να περάσουν οι τρεις κινητές μονάδες στο ΕΚΑΒ. Τόνισε ακόμη την ανάγκη να αλλάξει η διαδικασία που ακολουθείται για τις υιοθεσίες.

Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης και γευμάτισαν με τα παιδιά που βρίσκουν στέγη και φροντίδα εκεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 69χρονο και τη σύζυγό του για την δολοφονία

Peristeri News

Leave a Comment