PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επέστρεψε ο Βασίλης Ποστόλης στον Όμιλο Περιστερίου


Ο Α.Ο. Περιστερίου και ο προπονητής Γιάννης Τάμπρατζης έψαχναν αρκετό καιρό για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, που να ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας.

Ο Α.Ο. Περιστερίου και ο προπονητής Γιάννης Τάμπρατζης έψαχναν αρκετό καιρό για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, που να ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας.

Αυτός βρέθηκε και μάλιστα κατά τον καλύτερο τρόπο αφού είναι ο Βασίλης Ποστόλης ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε διακόψει την συνεργασία του με το Αιγάλεω.

Φυσικά ο Ποστόλης είναι παιδί του Ομίλου αφού αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα με γεμάτες συμμετοχές στη Δ’ Εθνική και την τελευταία χρονιά αγωνίσθηκε στο Αιγάλεω απ’ όπου και επέστρεψε.

Είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό αφού και την ποιότητα διαθέτει και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας γνωρίζει, όντας υπό τις οδηγίες του Γ. Τάμπρατζη τέσσερεις σεζόν.

Σχετικά με την επιστροφή του Ποστόλη ο ταμίας και πολλά χρόνια παράγοντας της ομάδας Κώστας Κουλουρίδης δήλωσε :

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή αφού ο Βασίλης είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει πάρα πολλά. Σιγά – σιγά κλείνουμε τις θέσεις που πονάμε και νομίζω ότι θα παρουσιασθούμε πανέτοιμοι. Το σημαντικότερο είναι ότι μ’ αυτήν την μεταγραφή η ομοιογένεια της ομάδας ενισχύεται ακόμη περισσότερο αφού όλος ο περσινός κορμός παρέμεινε και με την επιστροφή αυτή ενισχυόμαστε αφάνταστα».

Συνεχίζοντας την προετοιμασία της η ομάδα θα δώσει αύριο φιλικό αγώνα με τον Ήφαιστο στις 6μμ.

Όσον αφορά την κλήρωση των ομίλων που θα γίνει στην Φλώρινα η παρουσία των ανθρώπων του Α.Ο. Περιστερίου που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο θα είναι πολυπληθείς αφού θα μεταβούν στην ακριτική πόλη ο Δημήτρης Πλέστης, ο Λάμπρος Δαιμονάκος, ο Ανδρέας Βαρελάς, ο Στέλιος Ζαφείρης και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment