PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επενδύουν στην Ελλάδα οι αερογραμμές του Κατάρ


Την έναρξη καθημερινού δρομολογίου Αθήνα – Νέα Υόρκη μέσα στο 2013 ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της Qatar Airways Ακμπάρ Αλ Μπάκερ, σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα.

Την έναρξη καθημερινού δρομολογίου Αθήνα – Νέα Υόρκη μέσα στο 2013 ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της Qatar Airways Ακμπάρ Αλ Μπάκερ, σε συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, με αφορμή και τη συμπλήρωση των οκτώ χρόνων παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα.

Οι αερογραμμές του Κατάρ στηρίζουν με την παρουσία τους την Ελλάδα όχι μόνο σε περιόδους ανάπτυξης, αλλά και εν μέσω κρίσης τονίζοντας ότι η Ελλάδα αποτελεί σημαντική αγορά για την εταιρεία, ενώ ο Αλ Μπάκερ υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airlines.

Παράλληλα άφησε υπαινιγμούς οτι εταιρείες από την χώρα του προχωρούν σε επενδύσεις χωρίς να έχουν προηγηθεί «μεγάλες ανακοινώσεις», ωστόσο προσέθεσε ότι το Κατάρ δεσμεύεται να κάνει επενδύσεις στην χώρα μας.

Η Αθήνα αποτελεί κεντρικό σημείο για τους 31 ευρωπαϊκούς προορισμούς της Qatar Airways, ενώ η πτήση Αθήνα-Ντόχα έχει αναδειχθεί σε νούμερο 1 προορισμό ξεπερνώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού αεροδρομίου τον προορισμό της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Leave a Comment