PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Επεκτείνεται το δίκτυο της Cyta στην Πελοπόννησο



Διαθέτει οπτικές ίνες μήκους άνω των 2.500 χλμ.

Διαθέτει οπτικές ίνες μήκους άνω των 2.500 χλμ.

Στους επτά νομούς της Πελοποννήσου επέκτεινε το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, μήκους άνω των 2.500 χλμ., η Cyta Ελλάδος καλύπτοντας με μόλις 3,5 χρόνια εμπορικής δραστηριότητας, περίπου το 68% του πληθυσμού της χώρας, παραμένοντας πιστή στο στρατηγικό της σχεδιασμό.

Με επιτυχή παρουσία στην Πάτρα από το 2010 και με ιδιόκτητο κατάστημα στην πόλη, η Cyta προσφέρει πλέον υπηρεσίες σε όλους τους Nομούς της Πελοποννήσου: Κορινθία (Κόρινθος, Λουτράκι, Κιάτο), Ηλεία (Πύργος), Μεσσηνία (Καλαμάτα), Αρκαδία (Τρίπολη), Λακωνία (Σπάρτη), Αχαΐα (Αίγιο) και Αργολίδα (Άργος, Ναύπλιο).

Η ανάπτυξη της Cyta Ελλάδος θεωρείται αποτέλεσμα των καλά μελετημένων και σταθερών βημάτων της αλλά και των σχέσεων εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους Πελάτες της. Η εταιρεία στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία έχοντας πραγματοποιήσει στην Ελλάδα σημαντικότατες επενδύσεις, ύψους άνω των 150 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, οι 270.000 σημερινοί ενεργοί πελάτες της, έχουν προσφέρει στη Cyta μία σημαντική θέση στην ελληνική αγορά με το μερίδιό της, μεταξύ των εναλλακτικών παρόχων, να ξεπερνά το 15%, σημειώνοντας τη δυναμικότερη ανάπτυξη στον κλάδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

H Google αναβαθμίζει την μηχανή αναζήτησης με ΑΙ

Peristeri News

Πόση ώρα αφιερώνουν συνειδητά στα social oı Έλληνες χρήστες

Peristeri News

Πώς οι χάκερ τρυπώνουν στο κινητό

Peristeri News

Leave a Comment