• Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Peristeri News
Σεπτέμβριος05/ 2021

Σκηνές «Φαρ Ουέστ» τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, στο Περιστέρι.

Ο καβγάς μεταξύ των θαμώνων γνωστού club της περιοχής κατέληξε σε άγρια συμπλοκή και πυροβολισμούς ενός εκ των εμπλεκομένων, σκορπώντας πανικό στους κατοίκους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες τουλάχιστον 10 άτομα τα οποία ανήκαν σε δύο διαφορετικές παρέες, συνεπλάκησαν έξω από κέντρο διασκέδασης, επί της οδού Αγίας Παρασκευής στο Μπουρνάζι.

Συνέπεια των παραπάνω ήταν ένας από τους εμπλεκομένους στον καβγά να τραβήξει πιστόλι και να πυροβολήσει τουλάχιστον μια φορά στον αέρα.

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι στο άκουσμα του πυροβολισμού πετάχθηκαν από τα κρεβάτια τους, κάλεσαν στην Άμεση Δράση.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά το νυκτερινό κέντρο, όπου έγινε το επεισόδιο, αποκλείστηκε από περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε τουλάχιστον 10 προγαγωγές υπόπτων.

Επίσης. στο οδόστρωμα, έξω από το κατάστημα, περισυνελέγη ένας κάλυκας από περίστροφο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Αστυνομία δείχνουν ότι πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ Ρομά, για μια γυναίκα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε περισσότερες από 10 προσαγωγές και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και εξετάζονται, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι λεπτομέρειες της συμπλοκής.

 

Πηγή: thetoc.gr