PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επαναληπτικές εκλογές στα Εξάρχεια


Καθώς την προηγούμενη Κυριακή την κάλπη τους την έκαψαν κουκουλοφόροι.

Εκλογές και σήμερα Κυριακή 24 Ιουνίου για 593 συμπολίτες μας στα Εξάρχεια καθώς την προηγούμενη Κυριακή την κάλπη τους την έκαψαν κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια.

Οι πολίτες του συγκεκριμένου διαμερίσματος, θα κληθούν να ξαναψηφίσουν προκειμένου να εκδοθούν τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα από την Ανώτατη Εφορευτική Επιτροπή.

Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών προς την Περιφέρεια Αττικής και τον δήμο Αθηναίων, η εκλογική διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί στο ανωτέρω εκλογικό τμήμα, την προσεχή Κυριακή, 24 Ιουνίου.

Η ψηφοφορία, σύμφωνα με την εγκύκλιο, θα αρχίσει στις 7 το πρωί και θα λήξει στις 7 το βράδυ, θα διενεργηθεί δε ενώπιον του δικαστικού αντιπροσώπου και των μελών της εφορευτικής επιτροπής, ενώ η εκλογή θα γίνει μεταξύ των ίδιων συνδυασμών που είχαν ανακηρυχθεί για την εκλογική περιφέρεια Α΄Αθηνών, με τη σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Επίσης, δίδονται οδηγίες για την προετοιμασία προς όλους τους αρμοδίους, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά η εκλογική διαδικασία (βιβλία, ψηφοδέλτια, φρουρά κλπ), ενώ καλείται η περιφέρεια να ενημερώσει, με κάθε τρόπο, τους ψηφοφόρους του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment