Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επανακαταμέτρηση σταυρών ζητά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής



Την επανακαταμέτρηση των σταυρών προτίμησης στο Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών ζητά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος έμεινε εκτός Βουλής μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ειδικότερα, σ’ αυτό τον τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε τέσσερις βουλευτές, με τον κ. Κουρουμπλή να μένει πέμπτος πίσω από τους Γιάννη Δραγασάκη, Δημήτρη Βίτσα, Χαρά Καφαντάρη και Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Μάλιστα, η διαφορά του πρώην υπουργού με τον τέταρτο κατά σειρά εκλεγέντα βουλευτή είναι πέντε σταυροί, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που έχει δώσει το υπουργείο Εσωτερικών.

Για το λόγο αυτό, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επέλεξε να καταθέσει ένσταση για επανακαταμέτρηση, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί στο Πρωτοδικείο την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συναντήθηκαν στο Βερολίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Φρίντριχ Μερτς

Peristeri News

Συμφωνίες Ελλάδας και Ιταλίας για ηλεκτρική διασύνδεση και τρένα

Peristeri News

Βουλή: Αναδείχθηκαν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου για την υπόθεση Τριαντόπουλου

Peristeri News

Leave a Comment