PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εντυπωσιακό το νέο τμήμα του πεζοδρόμου στο κέντρο του Περιστερίου (pics)


Μια μεγάλη μεταμόρφωση θα συναντήσουν οι συμπολίτες μας στο κέντρο του Περιστερίου αφού σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώθηκε το πρώτο τμήμα του έργου.

Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της μεταμόρφωσης αποτελεί η αλλαγή του δρόμου με καθαρό πεζόδρομο και οι πλάτανοι που κοσμούν το σημείο.

Θυμίζουμε ότι με την έναρξη των εργασιών έγινε κυκλοφοριακή ρύθμιση με την Καραθεοδωρή να κατεβαίνει πλέον προς την Αιμιλίου Βεάκη.

Πλέον οι εργασίες συνεχίζονται στο τμήμα του παλιού πεζοδρόμου της Εθνικής Αντιστάσεως, με την ανάπλαση να συνεχίζεται ομοιόμορφα με νέα υλικά κατά μήκος του πολυσύχναστου εμπορικού πεζοδρόμου.

Μάλιστα οι επιχειρηματίες της Εθνικής Αντιστάσεως δηλώνουν εντυπωσιασμένοι που μετά από περισσότερα από 30 χρόνια, ένας από τους δρόμους διαφήμιση για το Περιστέρι θα αναπλασθεί και θα αποκτήσει πλέον την εικόνα που πρέπει.

Νέος φωτισμός, υψηλά δέντρα και καθιστικά θα συνθέσουν έναν όμορφο εμπορικό πεζόδρομο που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο με τη βοήθεια του κεντρικού σταθμού Μετρό «Περιστέρι».

Οι παρεμβάσεις στον πεζόδρομο και σε δεκάδες άλλου δρόμους της πόλης έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών με συνολικό προϋπολογισμό 11,8 εκατομμύρια ευρώ (2 υποέργα σε όλο το Περιστέρι), με τα χρήματα να προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment