PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Παππάς: Δεν θα ανεχθούμε την παρανομία


«Δεν θα κάνουμε το λάθος των προηγούμενων με την ανοχή στην παρανομία να αποσπάσουμε την εύνοια στο διηνεκές», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες και την στάση της κυβέρνησης έναντι των καναλιών.

Ο κ. Παππάς σε παρέμβασή του στη συζήτηση που διεξάγεται στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής απάντησε στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από την Ν.Δ. για «υπερεξουσίες» στον υπουργό Επικρατείας.

«Οι διατάξεις είναι πανομοιότυπες με του προηγούμενου νόμου. Μου προκαλούν έκπληξη αυτά που λέει η Ν.Δ.», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Ποια όπλα κρατά ο υπουργός; Τον αριθμό των αδειών και το τίμημα. Το περιεχόμενο είναι αντικείμενο του νόμου. Αν έχετε ενστάσεις για τις περιγραφές που υπάρχουν στο νόμο, να τις ακούσουμε».
«Εμείς διεκδικούμε το αλάθητο; Εμείς θέλουμε να επηρεάσουμε τα κανάλια; Έχετε την αίσθηση ότι κατάφερε η κυβέρνηση να επηρεάσει την ατζέντα των δελτίων ή τις θέσεις των παρουσιαστών;», αναρωτήθηκε ο κ. Παππάς και επέκρινε το ΕΣΡ.

«Όλοι παραδεχόμαστε ότι υπάρχει ένα ΕΣΡ που δεν θα αφήσει αυτή την στιγμή την διαδικασία να τελεσφορήσει επειδή αδυνατεί και να την φέρει εις πέρας», είπε και έθεσε το πρόβλημα: «Θα εκχωρήσουμε αυτή την δυνατότητα το ΕΣΡ, στέλεχος του οποίου μας είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει όριο στις άδειες; Αυτό αναφέρει στο υπόμνημά του».

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment