PeristeriNews.gr
Πολιτική

Εντολή για σύλληψη βουλευτών της Χ.Α. που παρανομούν



Αυστηρότερα μέτρα κατά των μελών της Χρυσής Αυγής προτίθεται να λάβει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Αυστηρότερα μέτρα κατά των μελών της Χρυσής Αυγής προτίθεται να λάβει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής». Μεταξύ αυτών, αναφέρεται και η άμεση σύλληψη βουλευτών του κόμματος οι οποίοι προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δράσεις των οργανωμένων οπαδών αλλά και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τίθενται υπό στενή παρακολούθηση και έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφάλειας.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων έχουν ήδη στα χέρια τους εντολή σύμφωνα με την οποία όποιος βουλευτής τελεί αδίκημα θα συλλαμβάνεται.

Ο κ. Δένδιας έκανε γνωστή την απόφασή του αυτή στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και ενημέρωσε σχετικά τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ζητώντας να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Στόχος του κ. Δένδια είναι να αποφευχθούν ρατσιστικά επεισόδια όπως αυτά της Ραφήνας και του Μεσολογγίου, όπου μέλη της Χ.Α. με επικεφαλής βουλευτές του κόμματος επιτέθηκαν κατά αλλοδαπών μικροπωλητών.

Μιχαλολιάκος: Στόχος τρομοκρατών οι βουλευτές της Χ.Α.

Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια καθιστά υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος σημειώνοντας πως «είναι γνωστό ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποτελούν στόχο τρομοκρατικών ενεργειών».

Ομαδικά έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση οπλοφορίας οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τις πρώτες ημέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τον “Τύπο της Κυριακής”, συνολικά 15 από τους 18 εκλεγμένους βουλευτές απευθύνθηκαν στις αστυνομικές υπηρεσίες για να ζητήσουν τις σχετικές άδειες.

Από τους πρώτους που πήραν την άδεια ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, για τον οποίο κρίθηκε οτι πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος.

Άδεια οπλοφορίας, σύμφωνα με την εφημερίδα πήραν επίσης οι: Γ. Γερμενής, Η. Παναγιώταρος, Π. Ηλιόπουλος, Χ. Αλεξόπουλος, Ν. Μίχος, Α. Γρέγος και Π. Ζησιμόπουλος ενώ έχουν ζητήσει οι: Χ. Παπάς, Ε. Ζαρούλια, Ν. Κούζηλος, Κ. Μπαρμπαρούσης, Μ. Αρβανίτης, Ευ. Μπούκουρας και Α. Ματθαιόπουλος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment