PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ένταση με μικροεπεισόδια στις παρελάσεις (videos-photos)


Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Συγκεκριμένα, στον Πύργο, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της παρέλασης όταν ομάδα πολιτών και σπουδαστών του ΤΕΙ κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα των επισήμων φωνάζοντας συνθήματα.

Στις Σκουριές, οι μαθητές έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη λειτουργία των μεταλλείων Χρυσού και τα πρόσφατα επεισόδια στην περιοχή τους. Φόρεσαν μαύρες μπλούζες με λογότυπο: «Χημικά στα σχολεία;;;; 07-03-2013».

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες μετά την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, μέλη της Κυπριακής Εστίας που συμμετείχαν στην παρέλαση φώναξαν το σύνθημα: «Κύπρος, Θράκη, Μακεδονία, κοινοί αγώνες, κοινή ιστορία».

Γυναίκα μαχαίρωσε δημοτικό σύμβουλο μετά την παρέλαση

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μετά το τέλος της παρέλασης στη Ρόδο μία γυναίκα τραυμάτισε με μαχαίρι δημοτικό σύμβουλο.

Η δράστης που συνελήφθη και κρατείται στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας νησιού, συμμετείχε σύμφωνα με το τηλεγράφημα σε συγκέντρωση ομάδας αγανακτισμένων που κατά τη διάρκεια της παρέλασης φώναζαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών.

Ο δημοτικός σύμβουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Άγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Πως θα μοιραστεί σε όλη την Επικράτεια

Peristeri News

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας η τελετή αφής του Αγίου Φωτός (vid)

Peristeri News

Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως η ελληνική αντιπροσωπεία

Peristeri News

Leave a Comment