PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός για τις εξελίξεις (videos)


Πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.

Πολύωρη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για τις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή από τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια και Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου. Λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε στους δημοσιογράφους τέσσερις φορές: «Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές».

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Νίκος Δένδιας είπε ότι «εγώ και ο κ. Αθανασίου ενημερώσαμε τον πρωθυπουργό για τα τελευταία γεγονότα. Η ΕΛ.ΑΣ. υπό τις εντολές της ανεξάρτητης ελληνικής Δικαιοσύνης έκανε το καθήκον της για την προάσπιση της Δημοκρατίας».

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου υπογράμμισε ότι «όπως σας είπε και ο κ. Δένδιας ο πρωθυπουργός ζήτησε να τον ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις και αυτό κάναμε. Είχα δηλώσει και χθες όταν είδα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή και οι θεσμοί λειτουργούν. Η Δικαιοσύνη κινήθηκε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα. Και θέλω να πω για ακόμη μία φορά ότι για όσους συνελήφθησαν θα υπάρξει δίκαια δίκη. Το τονίζω ιδιαίτερα: δίκαια δίκη».

Real.gr ΔΕΝΔΙΑΣ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από realmedialive

Οι υπουργοί Οικονομικών, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης διέψευσαν ότι υπάρχει συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ο Γιάννης Στουρνάρας ανέφερε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πολιτικής αποσταθεροποίησης. «Ο πρωθυπουργός, όντως, τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις αυτές. πρωθυπουργός ενημέρωσε. Δεν υπήρξε κανένα κλίμα ανησυχίας» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών για τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την τρόικα.


Real.gr ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΑΞΙΜΟΥ από realmedialive

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2024

Peristeri News

Leave a Comment