PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Εκμάθηση Η/Υ από την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου


Την Πέμπτη 26/9/2013 ο καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης, ανακοίνωσε στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου, τη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου εκμάθησης Η/Υ της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την Πέμπτη 26/9/2013 ο επιστημονικός συντονιστής της πρωτοβουλίας επιστημόνων για το Περιστέρι, καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης, ανακοίνωσε με συναδέλφους του στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου, παρουσία πολλών συμπολιτών μας τη λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου εκμάθησης Η/Υ της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου.

Τα μαθήματα ξεκινούν από αρχές Οκτώβρη στο πνευματικό κέντρο του Ναού και αναφέρονται σε όλες τις ηλικίες με συχνότητα 3 φορές την βδομάδα. Τα τμήματα θα χωρισθούν σε αρχάριους και προχωρημένους. Στη σύντομη ομιλία τους ο Γιώργος Βαθιώτης και ο καθηγητής ο Γιώργος Γαρδελάκος τόνισαν την σπουδαιότητα των Η/Υ στη καθημερινότητα μας και τη τεράστια συμβολή τους στην ενημέρωση τη μόρφωση αλλά και γιατί όχι και τη διασκέδαση μας με την ορθή πάντα χρήση τους.

Για τους παραπάνω λόγους οι συμπολίτες μας που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις χρήσεις Inteρνετ και προγραμμάτων Η/Υ αλλά και όσοι επιθυμούν «να αρχίσουν από την αρχή» τα μαθήματα εκμάθησης κομπιούτερ ας επικοινωνήσουν με τον Ιερό Ναό της Εσταυρωμένου, στο τηλέφωνο 210-5722850 στον πατέρα Νικόλαο δηλώνοντας συμμετοχή.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση, σε όποιον συνάδελφο καθηγητή επιθυμεί να συμμετάσχει στα μαθήματα.

Ο Συντονιστής της Πρωτοβουλίας Επιστημόνων για το Περιστέρι

Γιώργος Βαθιώτης καθηγητής MSc

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Μητέρα στο Άλσος

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment