PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Έναρξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου (video)


Κήρυξε ο Δήμαρχος Α. Παχατουρίδης, με ομιλητές τους Δημοσιογράφους Σ. Φυντανίδη και Γ. Αυτιά, παρουσιάζοντας τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής

Με κάθε επισημότητα, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης κήρυξε την έναρξη του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου, με την παρουσίαση των μελών της Επιστημονικής Επιτροπής, όπου την απαρτίζουν σημαντικοί Καθηγητές από τα Πανεπιστήμια της χώρας μας.

Η σημαντική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου 2011 στην αίθουσα του συνεδριακού – πολιτιστικού κέντρου του Δημαρχιακού Μεγάρου με κεντρικό ομιλητή τον Περιστεριώτη Δημοσιογράφο – Συγγραφέα Σεραφείμ Φυντανίδης με θέμα: «Η αναγκαιότητα και η ωφελιμότητα του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου».


Με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε στην ομιλία του ο γνωστός Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς για την πρωτοβουλία του Δήμαρχου κ. Παχατουρίδη της ίδρυσης και λειτουργία του Δημοτικού Πανεπιστημίου.


Ακολούθησαν οι ομιλίες τριών μελών της Επιστημονικής Επιτροπής του Ομότιμου Καθηγητή Παιδαγωγικής -Διδακτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Προέδρου του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής Αθανασίου Παπά, του Αναπληρωτή Καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ιωάννη Σακκά και του Καθηγητή Ιστορίας Νεότερης Ελλάδας και Νεοελληνικού Πολιτισμού στη Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Απόστολου Γ. Παπαϊωάννου.


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment