PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 15/3


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 10 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη. Σελήνη 10 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Η ψυχή σας σήμερα συντονίζετε με τα βαθύτερα «θέλω» σας. Εκμεταλλευτείτε το!!!

Ταύρος (21/4-20/5)

Η μέρα κρύβει εντάσεις σήμερα. Στον επαγγελματικό χώρο υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστούν έκτακτα γεγονότα. Αν νιώθετε κουρασμένοι, προφυλάξτε τον εαυτό σας από υπερκόπωση. Η μέρα είναι ευνοϊκή για επαφές με φίλους.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Καλή μέρα σήμερα για να καλύψετε κάποια χάσματα στις σχέσεις σας με τον περίγυρο σας, τα οποία είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μην ξεστομίσετε πράγματα που ενδεχομένως το μετανιώσετε αργότερα.

Λέων (23/7-23/8)

Τα άστρα σήμερα σας προκαλούν ανασφάλειες ανατροπές και ακαταστασία στα επαγγελματικά σας. Σχέδια αλλάζουν εντελώς ξαφνικά.

Παρθένος (24/8-22/9)

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία.

Ζυγός (23/9-22/10)

Πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα σας αλλά και την οργάνωση σημαντικών μελλοντικών σας στόχων φέρνει στο προσκήνιο με έντονο τρόπο η σημερινή μέρα.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Χειριστείτε με ωριμότητα και απόσταση από υπερβολές θέματα που αφορούν τον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα και σχετίζονται με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αποφύγετε να φορτιστείτε στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα με συζητήσεις και καταστάσεις που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Στον εργασιακό σας χώρο, ανατροπές, αποκαλύψεις και κλίμα έντασης σας ζητούν να δείτε την αλήθεια ως έχει και να προβείτε σε γενναίες διαφοροποιήσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Θέματα που είχαν μείνει αδιευθέτητα στο παρελθόν, βγαίνουν σήμερα και πάλι στο προσκήνιο με ένταση. Κινηθείτε σε απόσταση από παρασκηνιακά γεγονότα και ανατροπές του περιβάλλοντός σας, αλλά και από εμπόδια που εύκολα μπορούν να σας βγάλουν έξω από τους στόχους σας.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Επαγγελματικές αλλά και προσωπικές υποθέσεις που περιέχουν πίεση, θα χρειαστούν να επιστρατεύσετε όλη την διορατικότητά σας για τις αποσαφηνίσετε. Κάντε το, αποφεύγοντας τις υπέρ του δέοντος συναισθηματικές αξιολογήσεις.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Σημαντικές διαφοροποιήσεις και αλλαγές πλεύσης, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα όσο και σε θέματα προσωπικών και οικογενειακών σχέσεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment